Ako dodať podlahe lesk?

Aby sa vaša podlaha leskla, najskôr svoju laminátovú, studenú alebo vinylovú podlahu vyčistite suchým mopom. Vezmite mop na prach a použite ho na sucho na ošetrovaný povrch.

Na lepšiu účinnosť čistenia môžete na mop nastriekať špeciálne prípravky na mopy. Tieto prípravky dodávajú okamžitý lesk a zároveň chránia a čistia podlahu.

Je dôležité, aby ste priestory, ktorými sa často prechádza, ako sú spoločné priestory, čistili intenzívnejšie, čím dosiahnete zachovanie lesku.

Ak je to, čo hľadáte, obnova podlahy, môžete použiť vosky a nanášať ich každé 3 mesiace až 6 mesiacov podľa stavu podlahy.

ALEX vám ponúka rozličné riešenia, ako ošetrovať podlahu častejšie, aby sa zachovala v dobrom stave. Ak hľadáte všeobecnejšiu starostlivosť o vašu drevenú podlahu, použite samoleštiaci vosk, ktorý vašu podlahu ochráni, oddiali prirodzené opotrebovanie a zároveň jej dodá maximálny lesk. A ak to, čo naozaj hľadáte, je opakovaná starostlivosť, máte k dispozícii renovačný vosk, ktorý sa nanáša priamo na podlahu. Je to ideálne ošetrenie, ktoré vašu podlahu rýchlo a ľahko obnoví a ochráni.