Ako dodať drevenej podlahe lesk?

Drevené podlahy sú chúlostivé a treba sa o ne primerane starať, aby zostali dlhodobo lesklé a vyživené. Na zachovanie pekného vzhľadu drevenej podlahy a na to, aby vyzerala ako nová, sa odporúča použiť leštidlá:

* Aby mala vaša podlaha špeciálny lesk, môžete s ohľadom na stav podlahy naniesť vrstvu bezfarebného leštidla 2-krát ročne.

* Vaša podlaha môže vyzerať ako nová vďaka ošetreniu Renovujúcim leštidlom. Zakryjete škrabance a obnovíte pôvodný lesk a farbu svojej drevenej podlahy, ktorá bude vyzerať rovnako skvele ako prvý deň.

* ALEX vám ponúka rozličné riešenia, ako podlahu ošetrovať častejšie, aby sa zachovala v dobrom stave. Ak hľadáte všeobecnejšiu starostlivosť o vašu drevenú podlahu, použite samoleštiaci vosk, ktorý vašu podlahu ochráni, oddiali prirodzené opotrebovanie a zároveň jej dodá maximálny lesk. A ak to, čo naozaj hľadáte, je opakovaná starostlivosť, máte k dispozícii renovačný vosk, ktorý sa nanáša priamo na podlahu. Je to ideálne ošetrenie, ktoré vašu podlahu rýchlo a ľahko obnoví a ochráni.