Objavte leštidlá ALEX, pomôžu vám, aby vaša podlaha vyzerala skvele!

Drevené podlahy prinášajú do domu teplo a komfort a sú ideálne aj na určité typy dekoratívnych štýlov. Zároveň však majú určité nevýhody. Treba im venovať špeciálnu starostlivosť a sú dosť chúlostivé. V takých prípadoch sú podlahové vosky a leštidlá skvelým riešením na ochranu drevenej podlahy a starostlivosť o ňu a navyše jej dodajú veľkolepý lesk.

Vďaka leštidlám vyrobeným s extraktmi z prírodných zložiek budú vaše podlahy vyživené, dobre chránené pred vznikom škvŕn, ktoré sa môžu dostať do dreva, a budú oveľa odolnejšie voči akémukoľvek problému. Zároveň ich ochránite pred opotrebením a poškriabaním.

Môžete ich použiť na rôzne typy podláh: klasické voskované, olejované alebo vitrifikované.

1) Na voskované podlahy sa odporúča použiť leštidlo na aplikáciu priamo na drevo. To sa nanáša priamo na povrch pomocou vlhkej handričky.

2) Na vitrifikované alebo olejované podlahy sa odporúča použiť leštidlo zriedené vodou. To by sa malo nanášať mopom na čistenie podlahy.

Tieto leštidlá navyše vrátia vašim podlahám prirodzený lesk a zároveň ich zanechajú veľmi hladké. Podlahy tak získajú saténový efekt. Vďaka ich použitiu nebudete zanechávať stopy ani sa nepošmyknete.

Výsledok je skvelý a pred vznikom škvŕn, vlhkostí, škrabancami a ďalším poškodením ich úplne ochráni.

A čo vy, trúfnete si to vyskúšať?